53. 3DS árcsökkentés, c64 nosztalgia, játékok

Eheti adásunkbank részletesen kitárgyaljuk a Nintendo 3DS huszáros árcsökkentését, mit jelent ez, milyen hatása lehet ennek az eladásokra és a Playstation Vita-ra, és egyáltalán milyen jövője van a mobil gaming-nek? A “Mivel játszottunk?” rovatban nekem nagyon sok mesélni valóm volt, Limbo (PSN), Flower (PSN), Torchlight (PC) és az idei év eddig legkellemesebb meglepetése: Bastion (XBLA). Zephyr a 3D Dot Heroes-t (PS3) tolta amiről a review már kint is van, Fb2 pedig a Maffia 2 (PC)-ről mesél.

Csicóval nosztalgiáztunk és online multiba nyomtuk a Double Dribble-t és az Inter Karate-t, kiderül mit gondolunk mennyire állják meg ezek a játékok ma a helyüket.

Szerkesztőségileg próbálunk találni közös MMO-t, elmeséljük mi volt a tapasztalatunk a WOW ingyenesen kipróbálható verziójával.

Zephyr nem ajánlja letölteni a Nuts c. játékot iOS-re.

Sound quality disclaimer: a hagminőség javulása érdekében végre lecseréltem a Logitech headsetemet (ez egy szó?) egy Samson Go Mic USB-s kondenzátor mikrofonra (ráadásul most akciós!). Még tesztelem, hogy milyen távolságból ideális, de szerintem drámai a hangminőség javulás. Hogy ne legyen teljes az öröm, Zephyr szakálla hatodik szerplőként gyakran beleszól az adásba. Legközelebbre orvosoljuk ezt is.

Short URL for this post: http://tmblr.co/Z1sNcvQ3UjSp
blog comments powered by Disqus