BF3: Assignment tippek I. L96 Specialist

image

A BF3 assignmentekhez szeretnénk segítséget nyújtani azoknak ezzel a postsorozattal, kifejezetten azokra a feladatokra koncentrálva, amelyeknek a teljesítése nem kézenfekvő. 

Jó kérdés persze, hogy kell-e az assignmentekkel foglalkozni, nyilván mindenki döntse el maga, de az új fegyverek unlockja miatt mindenképpen érdemes ránézni a battlelog-ra, hogy melyek az elvárások. Több alkalommal kérdezték idegen squadtársak, hogy “honnan van neked SPAS-od”, pl. Ők valószínűleg egyáltalán nem nézik a battlelogot, mert ott kiválóan tudnák követni milyen fegyvereik nincsenek meg még, illetve milyen assignmentek teljesítése kell az újak megnyitásához. Tehát első feladat: kövessük a battlelogot. Másik dolog, hogy számítsunk rá, hogy bizonyos assignmenteket passzióból, vagy a maxolás vágyával kezeljük, az nem feltétlenül fog kihatni pozitívan a statokra. Ugyanis sokszor kell gyenge fegyverrel ölni, vagy olyan feladatok vannak, amelyek sokáig tartanak, de nem hoznak sok pontot, stb. Szóval meg lehet őket csinálni úgy, hogy a statjainkba ne okozzon nagy kilengést, de az a tény, hogy az ember nem a megszokott felszerelésével, vagy a kedvenc cuccaival mászkál, az nem segíti a helyzetet.
 

Ahogy a post elején írtam, a rágósabb falatokkal próbálok majd itt foglalkozni, de természetesen bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk. 

L96 Specialist

Ezt az Assignmentet csak a Premium userek érik el, jutalom egy új festés az L96 -on, és egy jól kinéző assignments rész a statokban. :D 
 

- 100 kills with the L96

Ez nem szorul magyarázatra. 
 

50 spot assists with the MAV

Ez könnyen megy, de akkor ide is egy tipp. Válasszunk egy TDM pályát, ahol el lehet bújni. Supporttal tegyünk le a búvóhelyünk közelébe egy lőszeres dobozt, valami félreeső helyen ahol kis eséllyel lövik szét. Játszunk ameddig ki nem nyírják a supportunkat, váltsunk Reconra. Bújjunk el a lőszeres doboz közelében, és használjuk a MAV-ot. TDM -nél kis területen vannak sokan, könnyű spotolgatni, gyorsan lehet haladni. Szét fogják lőni a MAV-ot, de ne aggódjunk, az előzőleg ledobott lőszeres dobozból szedjünk elő egy újat, és kezdjük elölről a spotolgatást. Ha megint lelövik, megint újat és így tovább. Én a Noshahr Canalson csináltam, kerestem egy hosszú meccset, és fent a vonatsineknél az egyik betontömb mögé feküdtem, az már teljesen a pálya széle, nyugodtan lehet dolgozni :D… (játék közbeni normál spotolgatás segít a célzásban, ellenfél nyomonkövetésében, és szorult helyzetben több az esélyünk arra, hogy a közelben járó csapattárs be tudjon segíteni)
 

- 350 meter head shot with the L96: 

350m -ről kell L96 -tal fejest osztani. Csalással is megoldható az assignment (kérjük meg egy barátunkat, hogy álljon át az ellenfélhez, Operation Firestorm-on másszon fel a darura, mi meg megfelelő távolságból lőjük fejbe 12x-es optikával) Aki viszont nem akar csalni, türelmes az a Noshahr Canalson próbálkozzon. “A” zászló felett a vonatsín széléről, a betonra támasztva (bipod) kell figyelni az anyahajót 12x -es optikával, ott is a helifelszállót… Ha szerencsénk van, ráadásnak sikerül oda beszorítani az ellenfelet, akkor még hasaló snipereket is találni… Érdemes amúgy úgy próbálkozni a ballisztika kiköbölésével (mennyire lőjjél fölé), hogy nem direktben az emberen gyakorolsz, hanem mellette a hajón célzol valamit, és figyeled a becsapódást… Ha emberen gyakorolsz, feláll és elszalad… :D
 

A lőszer legyen veletek!

  1. bfnaplo reblogged this from konnektor-podcast and added:
    Podcast és squad társam Zephyr volt olyan jófej és az assigmentekről írt nekünk egy cikket.. A jövőben természetesen...
  2. konnektor-podcast posted this
Short URL for this post: http://tmblr.co/Z1sNcvYDc62U
blog comments powered by Disqus