BF3 assignment tippek 2. - MTAR specialist

image
 
Az MTAR specialist assignment lesz most a téma. Iszonyatosan unalmas és hosszú volt :D, talán még idegesítőbb mint bármelyik előtte. Szerencsétlenkedés is volt, meg míg kiokoskodtam (eh… ), hogy mi a leggyorsabb módszer, azzal is ment az idő.

MTAR specialist
Ezt az Assignmentet csak a Premium userek érik el, jutalom egy új festés az MTAR -on.
 
100 kills with the MTAR-21
Ez azt hiszem nem szorul magyarázatra.
 
10 pieces of enemy equipment destroyed with the EoD bot
Emiatt készült a post. A feladat az, hogy ellenséges equipment-et (spawnb, tugs, mortar, soflam) kell EOD bottal szétszerelni, 10 db-ot. Látszólag egyszerű feladatnak tűnik, de ha gyorsan le akarjuk tudni, akkor azért mégsem feltétlenül az, sok a szerencse faktor. A gond alapvetően nem a gyakorlati oldallal van, hanem azzal, hogy találni kell olyan felszereléseket, ami viszonylag magára van hagyva…
A gyors pályákon azonnal szétszedik a többiek ezeket, nem várják meg az eodbotot, :D a lassú nagy pályákon meg nehezebb ilyet találni úgy, hogy éppen engineer legyen az ember, és ne legyen ott böszme sok ellenfél, vagy ne szpónoljon be valaki azon a sz*ron miközben próbálod szerelni (!)… :D
Optimális esetben egyáltalán nem nehéz feladat, főleg csapatban nem, de egyedül megszenvedtem vele, Tehát a tippjeim:
 
 • Először is, ahhoz szerencse is kell, hogy az ellenség között legyenek olyanok, akik “szeressenek” reconként/supportként ilyen kütyüket telepíteni. Ha ilyen eszközöket többször látunk/hallunk, akkor kezdjünk el az assignmenttel foglalkozni, egyébként csak értelmetlen keresgéléssel megy az idő.  
 • Grand Bazaaron/Canalson érdemes csinálni. Grand Bazaaron spawnb/tugs bárhol lehet, érdemes az ellenség deployment körüli részeken nézelődni, sokszor raknak le elhagyatottabb helyeken, de C/A zászlóhoz közelebb spawnB-t. Bazaaron nagy a tömeg, szóval a harctéren szétszedik/gránátozzák a többiek, ha meghalljuk a cuccot ahogy csipog és nincs ott senki, gyorsan szereljük szét, ne várjunk.
 • Canalson B zászlónál a dokknál ahol fent kempelnek a sniperek, alattuk, vagy azon a részen szokott lenni spawnB rendszeresen. Hang után kell menni, értelemszerűen. Ha mi indulunk az anyahajóról az rosszabb helyzet, de ott meg Soflam-ot kutathatunk C zászló körül a dombon vagy a hídon.
 • Sok pályán használnak még ilyen cuccokat, Metroban is rendszeres, de ott mindig odajön vki. és míg elővennéd az eodbotot szétlövik, vagy sok az ellenfél. Ugyanez CQD-ben is. Csináltam ilyen helyen is, de szerencse kell hozzá.
 • Tank Superioritynál is benne van a lehetőség, ott Soflam-ot kell keresni, nem egyszerű az EOD botot eljuttatni oda, ahova lerakják őket (a pálya másik fele) de csináltam ott is
 • Ha squadban vagytok, lehet szólni a többieknek, hogyha találnak ilyet, szóljanak és NE LŐJÉK SZÉT. :D Szóval csapatban gyorsabban lehet haladni ezzel is, csak a keresgélés + eod bot nem mindig segíti a csapatmunkát, emiatt a többiek lázadnak majd :D…
 • csalás lehetőség itt is megvan, aki sietni akar (én végigszenvedtem :D), ellenfélhez átáll egy ismerős, supporttal telepít Mortart, majd szétszereled, újra telepít, és így tovább.
   
15 Anti Vehicular Ribbons
Egyszerű feladat, Tank Superiority-t javaslok itt a gyors haladás miatt. Javelinnel is gyorsan meglesz, de aki akar tankozhat is. Ha jó hosszú a meccs, annál jobb, előtte vigyünk félreeső helyre (de lőtávolba) egy lőszeres ládát a supporttal, utána nincs más dolog, mint az engineerrel szorgalmasan rakétázni belőle. Explo perket csapjunk hozzá. 
A lőszer legyen veletek!

 1. bfnaplo reblogged this from konnektor-podcast and added:
  Ahogy mondtam Zephyr bácsi folytatja a kis assignment utikalauzt nem csak stopposoknak. Fogyasszátok egészséggel!
 2. konnektor-podcast posted this
Short URL for this post: http://tmblr.co/Z1sNcvYfo4Bb
blog comments powered by Disqus