BF3 assignment tippek 3. - SKS specialist

image

Íme egy másik lassú assignment. Ez is egyfajta szivatásra, meg időhúzásra készült, merthogy úgy menet közben elég lassan jön össze, neki kell állni.

SKS specialist

Ezt az Assignmentet csak a Premium userek érik el, jutalom egy új festés (desert stripe camo) az SKS -en.

100 kills with the SKS

Sok magyarázatra nem szorul, de tipp, hogyha az ember jobban akar vele haladni, akkor ne zoomoló optikákkal nyomuljon, hanem RDS-sel, vagy Holo-val, ugyanis mivel az SKS semiauto recon fegyver, és a single shotokat olyan gyorsan lövi, amilyen gyorsan nyomkodjuk a ravaszt - az újratöltésig. Szóval agresszív reconok előnyben, simán működik közelharcoknál is… :D

25 kill assists with the laser designator

Nos, aki ezt kitalálta… Khm. :D Na mindegy, szóval normális esetben ez a feladat sem enged gyors haladást, de normál játék _közben_ amennyiben nem vagyunk soflam/recon megszállottak, egészen lassan tudna összejönni. Itt ugye nem elég, hogy befogod soflammal a célpontot (gyalogos után nem jár assist - sokan azt hiszik igen, de nem), hanem az általad befogott célpontot kell szétlőniük úgy, hogy az halált okoz - ergo jön a kill assist.
 
Na most a legszarabb az ebben, hogy a helik kb azonnal szétlövik a soflamot, aztán lehet menni lőszeresdobozhoz újért - bosszantó. Én azt csináltam, hogy elmentem a TANK SUPERIORITY játékmódba, ott konkrétan a sivatagos pályára (Bandar Desert). Más pálya is választható, de ez teljesen tál alakú. Ha lehet, hosszabb meccset válasszatok. Supporttal dobtam egy lőszeres dobozt egy olyan hely közelében, ahonnan optimálisan lehet majd Soflamozni később. Elmentem tankozni, majd miután kicsináltak :D, jöhetett a Recon. Azért kell ez, mert a lőszeres dobooz megmarad a halálunk után is, így nyugodtan lehet Soflamozgatni a bázis közeli dombokról, vagy ahonnan optimálisnak ítéljük. Amikor szétlövik a kütyüt, újat kell felvenni az ammo-s dobozból. Ammo-s dobozt is el kell rejteni (!), mert a hülye csapattársak miatt tönkremehet (tapasztalat). Majd kezdeni elölről. TS-nél nincsenek helik, de legalább sokan javelineznek, itt se lesz rövid idő, de garantáltan hamarabb lehet végezni ezzel az assignmenttel, mint egyébként más pályákon..


15 Accuracy Ribbons

Headshotokat kell osztani, előbb-utóbb összejön, ha még nem foglalkoztál ezzel az assignmenttel megjelenés óta, akkor ez a rész már tuti megvan.

A lőszer legyen veletek! 

  1. bfnaplo reblogged this from konnektor-podcast and added:
    Újabb jóság Zephr tollából.. Olvassátok bátran!
  2. konnektor-podcast posted this
Short URL for this post: http://tmblr.co/Z1sNcvYiQ2PP
blog comments powered by Disqus