Lesz idén PlayStation 4?

Nem szeretnék hosszas elemzésekbe belemenni, csak olvasgattam a GAF-ot, és ott voltak egész átgondolodandó spekulációk, megosztom a dilemmát veletek. Mert ugye azért bármennyire is jó/elégségés a Sony 1st party felhozatala idénre, azért több stúdió el van tűnve (szép magyarosan) jóideje, vagy a kisebb projekteket reszelgetik. Kikről is van szó (teljesség igénye nélkül)

  • Guerilla Games (Killzone) - Killzone 3 2011 elején startolt, azóta csend van a holland fejlesztők háza táján. A Killzone Vita változatát a Guerilla Cambridge fejleszti, szóval valami mást reszelgetnek a srácok. (reményeim szerint nem csak egy CG videót :D)
  • Sucker Punch - Legutóbb az Infamous 2 volt 2011 ben, ami nagy cím volt és kiadtak
  • Evolution Studios - Motorstorm Apocalypse - 2011
  • Polyphony: GT5 - 2010 év vége
  • Media Molecule: LBP 2 - 2011 év eleje
  • Sony Santa Monica - igen nekik itt az új GOW, de legyünk őszinték, a béta alapján, egy GOW3-ban már elkészült arénában kellett harcolni, már fél éve kb. kész játékot mutogattak, valószínűleg a csapat egy része már mást reszelget

A fentiek alapján/miatt én azért továbbra is reálisnak látom, hogy E3-on új konzolt jelentsenek be. Idén ősszel lesz -e PS4, azt nem látom, de egészen komoly esélyt adok ra, főleg japánban. Ti mit gondoltok? Lesz idén PS4? 

(érdekes, hogy a gafos gaming kockák sem feledkeztek meg róa ahogy én sem, hogy ott van a pakliban, amit már említettem a podcast-ben is pár hete, hogy a Team ICO, úgy ahogy anno az ICO-nál, PS1-ről PS2 re csúszott, még a végén a soha meg nem jelenő Last Guardian-t átcsúsztat(hat)ja PS4-re. Így lesz? Tegyétek meg tétjeiteket. :D)

Short URL for this post: http://tmblr.co/Z1sNcvbfN6oU
blog comments powered by Disqus