Playstation 4 - vásárolt online tartalmak megosztása

image Küszöbön a PS4 megjelenése, egyre több információ jelenik meg a megújított rendszerrel kapcsolatban, első postunk a témában a PSN-en vásárolt játékok, egyéb tartalmak megosztásáról szól.

Read More

Playstation network használat/fizetés, Playstation Plus

tumblr. -re való átköltözésünk okán úgy döntöttünk, újra gondoljuk a Konnektor 5 évvel ezelőtti postját a PSN használat/fizetés témában. Átszabtuk, napra késszé tettük a bejegyzést.

Ez az információköteg azoknak a Playstation3 tulajdonosoknak akar szólni, akiknek van gépük, de szükségük lenne még infora a PSN használatával kapcsolatban, hogy kell fizetni, mire van szükségük ehhez, stb. A teljesen kezdőknek (hogy kell account-okat létrehozni, melyek a szempontok, stb) ajánlom a Playstation hivatalos, magyar oldalának végigolvasását, ahol az alapok egyértelműen ki vannak fejtve. Mindenekelőtt azt tudni kell, hogy bár itthonról lehet magyar accountot létrehozni (2012 -ben megtört a jég), de a magyar PSN store felhozatala, illetve árai nem túl kielégítőek. Tehát bármennyire is ellenkezik az elveimmel, azt kell mondjam, hogy mindenképpen javaslok egy UK/USA accountot is a magyar mellett. UK(angol) vagy USA accountot viszont nem triviális készíteni, illetve ott fizetni sem, erről szól majd az alábbi leírás. A magyar Store-nál minden egyértelmű, annak használatára nem térnék ki. Aki elakad, írjon nekünk.

Read More