Teljes szívfogyatkozás

Pár hete megint önkéntes Battlefield elvonón vagyok. Persze, ilyenkor azért vannak megvonási tünetek, beugrik egy-egy potenciális aláfestő zene és keresgélni kezdek a régi [KNTR]-es videók között. Romantikus montázst még nem csináltam, de most a Bonnie Tyler eredetijét rendkívül egyedi módon feldolgozó norvég banda, a Hurra Torpedo dalával ezt is megpróbáltam. 😀 Küldeném minden [KNTR] tagnak, bajtársnak! Ti vagytok a legjobbak!

Véneknek Való Vidék

Csináltam már Battlefield montázst underground hip-hoppal, szakértő monológgal, de talán kulisszák mögé bekukkantó nyers felvételt talán még nem osztottam meg. Miután Zephyr és én is letettük a kisgyerekeket aludni, elcsendesedett a lakás mindkettőnknél, egyből ment telefonra az üzenet: BF? 5 perc múlva Hainan Resorton találtuk már magunkat, ahol az ellenfél nem tanúsított túl nagy ellenállást. Persze a sok száz óra rutin ilyenkor sem felejtődik el, egyből jelentjük ki mit lát, merre mozgunk. Sajnos a chat hang betyár gyenge. A [KNTR] csapattal rendszeresen a PS4 party chat-jét használjuk kommunikációra, mert többek között sokkal jobb hangminőséget biztosít a Battlefield beépített squad chatjéhez képest. Csak hát az előbbit nem rögzíti a videófelvétel, csak az utóbbit.

Ha nem unjátok még, akkor igyekszem feltenni majd egy izgalmasabb meccs videóját is. Csak ott vagy 18-as karikát kell kiraknom a sarokba, vagy végig füttyszó lesz a hangulatfestő szavak miatt. :)

a 200. adás készítésének hiteles története…

Hamarosan új filmmel jelentkezik hazánk underground/indie film szénájának megtörhetetlen csapata a Cruel World Team! Ugyan előző filmjük, a “Sherlock Holmes nevében" végre elhozta nekik a sikert és elismerést (a film több nemzetközi filmszemlén is sikeresen szerepelt), az Aura mégis egy újabb rekordkísérlet, a minimál büdzséből mozivászonra alkalmas film készítésére. A műfaj kicsit változott csak, az ifjúsági nyomozós-misztikus vonal ifjúsági scifi-thrillerbe váltott. A négy főszereplőből két srác, Szénási Kristóf és Ungvár Ádám, már ismerős lehet a Sherlockból. Ők már mint rutinos “második filmesek” játszanak együtt, a filmben először bemutatkozó Kapócs Pankával és Dubai Péterrel. A teaser után, január végére ígéri a stáb a teljes trailert, az ősbemutató pedig, a brigád szűkebb hazájában Dunaújvárosban lesz, februárban!

Ismeritek a Microsoft Upload Outreach Programját? Ezzel a videóval nevezett be a majdani xbox one -os, videógyártós-megosztós funkció promótálására rendezett versenyre egyik olvasónk (hallgatónk?) Venqzo.

Magyar-Román. 16bit foci szimulátorban

A hatalmas és megismételhetetlen FreddyD (52. adásunkban volt vendégünk), minden retró focijáték legnagyobbikában, a Sensible Soccerben engedte egymásnak a két válogatottat. Kommentátori munkája alapján kinéz egy ajánlat részére a SportKlubtól…

Persze, odakint megint nem csak a fociról szól az este. Sajnos. De nézzük az elő közvetítést!

Pár hete futott körbe a Dave Brown (Boy in a Band) és Jackfrags által jegyzett Battlefield 4 fan videó, ami a spottolás művészetét mutatja be. Nehezen tudtam kiverni a fejemből dallamát. Volt, hogy csak úgy, a zene miatt elindítottam a háttérben, közben a lányommal bohóckodva… Egyelőre nem sokat tud a Battlefieldről (általában akkor játszom csak, ha alszik, stb.) és a videónak is jóformán csak a zenéjét ismeri, de ő is rajongó lett.

És az anyjával nem feltétlen értünk a kérdésben egyet, de én remélem, toljuk mi még egy szakaszban… :)

Gamescom 2013. Második nap

Gamescom 2013. Első nap

Gamescom 2013. Nulladik nap