Hamarosan új filmmel jelentkezik hazánk underground/indie film szénájának megtörhetetlen csapata a Cruel World Team! Ugyan előző filmjük, a “Sherlock Holmes nevében" végre elhozta nekik a sikert és elismerést (a film több nemzetközi filmszemlén is sikeresen szerepelt), az Aura mégis egy újabb rekordkísérlet, a minimál büdzséből mozivászonra alkalmas film készítésére. A műfaj kicsit változott csak, az ifjúsági nyomozós-misztikus vonal ifjúsági scifi-thrillerbe váltott. A négy főszereplőből két srác, Szénási Kristóf és Ungvár Ádám, már ismerős lehet a Sherlockból. Ők már mint rutinos “második filmesek” játszanak együtt, a filmben először bemutatkozó Kapócs Pankával és Dubai Péterrel. A teaser után, január végére ígéri a stáb a teljes trailert, az ősbemutató pedig, a brigád szűkebb hazájában Dunaújvárosban lesz, februárban!

Ismeritek a Microsoft Upload Outreach Programját? Ezzel a videóval nevezett be a majdani xbox one -os, videógyártós-megosztós funkció promótálására rendezett versenyre egyik olvasónk (hallgatónk?) Venqzo.

Magyar-Román. 16bit foci szimulátorban

A hatalmas és megismételhetetlen FreddyD (52. adásunkban volt vendégünk), minden retró focijáték legnagyobbikában, a Sensible Soccerben engedte egymásnak a két válogatottat. Kommentátori munkája alapján kinéz egy ajánlat részére a SportKlubtól…

Persze, odakint megint nem csak a fociról szól az este. Sajnos. De nézzük az elő közvetítést!

Pár hete futott körbe a Dave Brown (Boy in a Band) és Jackfrags által jegyzett Battlefield 4 fan videó, ami a spottolás művészetét mutatja be. Nehezen tudtam kiverni a fejemből dallamát. Volt, hogy csak úgy, a zene miatt elindítottam a háttérben, közben a lányommal bohóckodva… Egyelőre nem sokat tud a Battlefieldről (általában akkor játszom csak, ha alszik, stb.) és a videónak is jóformán csak a zenéjét ismeri, de ő is rajongó lett.

És az anyjával nem feltétlen értünk a kérdésben egyet, de én remélem, toljuk mi még egy szakaszban… :)

Gamescom 2013. Második nap

Gamescom 2013. Első nap

Gamescom 2013. Nulladik nap

Shotgun filozófia

Hiába tartok ülősztrájkot, hogy Csicó ne csak a merevlemezének (SSD?) termelje videóit, hanem meg is osszon belőle pár izgalmasat a nagyérdeműnek. A sztrájk miatt két hete BF3 elvonón vagyok és valószínűleg elvonási tünet, de egy korábban felvett anyagból elkészítettem “shotgun filozófiám”, a közel 200 óra shotgunnal rohangálás tapasztalataiból.

  • "Egy lövés, egy esély": Slug (dum-dum)+holo+laser sight.
  • "Crowd control": Flechette (szöges sörét)+iron sight+extended mag

Tegnap este a Cseh és Szlovák Servants of the Nation klánnal játszottunk a Close Quarters kiegészítő 4 pályáján 1-1 meccset. Talán az utolsó pályán (Operation 925) volt egy kis izgalom a mérkőzés elején, de aztán ott is biztos előnyre tettünk szert.

Ritkán játszunk klán meccseket, ez szerintem meg is látszódott a játékunkon. Ha kicsit erősebb az ellenfél, akkor bajban lettünk volna. Általában a stratégiánk arra van kihegyezve, hogy egy 4 fős squaddal, más ismeretlen játékosok között hogyan tudunk eredményesek lenni és nem éltünk a teljes saját csapat adta előnyökkel. Lebeszélés alatt van egy svéd és egy francia brigáddal való mérkőzés is. Remélem ott már javítani tudunk a tiki-taki-taktikán, mert van egy orosz kihívónk, aki ellen már nagyon okosan kell majd tudnunk játszani.

[KNTR] Előre!

bfnaplo:

CW - KNTR vs SotN CQDOM on Donya 100% tickets

Az első meccsünk a négyből a SotN klán ellen. Az én feladatom a C zászló megtartása volt. Két squadunk volt. Az egyik angolul beszélő a másik magyarul beszélő :) Én voltam a kapcs ford a két squad között, ezért a bilingvális beszéd. Jó szórakozást! 

Crysis 3 multi open beta

Greggel és Roman barátommal teszteltük a cuccost. Jómagam véleményét kommentátor formában hallgathatjátok. Jó lenne tudni, nektek, hogy jött be a dolog, úgyhogy csak bátran kommenteljetek! ;)

ps.: Mielőtt még szétszedtek a kommentátori mondandóm miatt, pár dolgot pontosítok, amit a nagy rögtönzésben kihagytam, vagy hülyén fogalmaztam: 1, a nem elég részletgazdag grafika = azonos felbontás mellet mintha a bf textúrái szebbek lennének. 2, rombolhatóság nincs, pedig jó móka lenne. 3, mivel béta ezért majd a végleges verzió kap még egy fikahengert vagy babérkoszorút ;)